Πέμπτη 22/08/2024
Καλημέρα!
-------------------------------------------------------------
Κριός: «Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σήμερα Πέμπτη, σε βοηθά να τολμήσεις το ακατόρθωτο και να καταφέρεις πολλά στα προσωπικά και τα εργασιακά σου. Σχηματίζει εξάγωνο με το Δία, επομένως, κατανοείς ότι η επικοινωνία και οι σωστές επαφές είναι το κλειδί για την επιτυχία.»
Ταύρος: «Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα με τα οποία θα ήθελες να καταπιαστείς, όμως κάτι μέσα σου σε κάνει να καθυστερείς να πάρεις την πολυπόθητη πρωτοβουλία. Ενδεχομένως κάποια οικονομική ανεπάρκεια να σε ανησυχεί. »
Δίδυμος: «Μία άκρως κοινωνική Πέμπτη έφτασε σήμερα για εσένα, Δίδυμε, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και να σε καθιστά σούπερ θαρραλέο! Δεν κωλώνεις πουθενά και πηγαίνεις να μιλήσεις ‘στην ψύχρα’ στο άτομο που μόλις συνάντησες στην έξοδό σου και σου έκανε εντύπωση, χάρη στο εξάγωνό της με το Δία.»
Καρκίνος: «Η Σελήνη στον Κριό σε γεμίζει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, δίνοντάς σου την ώθηση που χρειάζεσαι για να επιτύχεις στους κοινωνικούς κι εργασιακούς στόχους σου. Το εξάγωνό της με τον Δία φέρνει τύχη και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις, όπως μία παρασκηνιακή συμμαχία»